Criquet Jove a BCN
és un projecte creat i coordinat pel Centre d’Estudis Africans i Interculturals (CEAi) i la Fundació per a l’esport i l’Educació de Barcelona (FEEB).
Fundadors
El projecte és una iniciativa coordinada per:
– Centre d’Estudis Africans i Interculturals (CEAi)
– Fundació per a l’Esport i l’Educació de Barcelona (FEEB)
Finançat per L’Ajuntament de Barcelona a través del:
– Programa Convivim Esportivament
– Programa Bcn Interculturalitat
Col·laboradors:
Fundació Surt
Casal dels Infants del Raval
Sala Jove Trinitat Vella
APC’s Gràcia Sud
Districtes
Pla de Barris Besòs i el Maresme
Agencia de Salut Pública
Centres Educatius
Com a projecte emmarcat en la línia d’Interculturalitat del CEAi, la perspectiva intercultural forma part de la nostra metodologia de treball: potenciem i generem equips culturalment híbrids, que integrin la diversitat cultural i de gènere des de la mateixa gènesi del projecte, la planificació de les accions a realitzar, les recerques a efectuar i les formacions a impartir.
L’equip del projecte és divers i nombrós, format per un grup de coordinació fixe i un equip més ampli que es va generant en cada activitat nova que construïm als barris fruit de la voluntat de col·laboració.

Així, a Criquet Jove BCN hi treballem:
- Personal del CEAi, especialitzat en humanitats, educació i interculturalitat.
- Personal ampli i divers, tècnics esportius, de gènere, tècnics audiovisuals o observadors educatius de la Fundació per a l’Esport i l’Educació de Barcelona (FEEB) i el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.
- Equips, monitors/es i jugadors/es de criquet, educadors/es o veïns/es de diverses comunitats que col·laboren i es formen com a monitors del projecte o col·laboradors/es.
- Personal tècnic especialitzat en educació, gènere, interculturalitat i altres, membres de les diverses entitats i associacions que formen part del projecte als barris. Organitzen activitats paral·leles amb les/els jugadors/es, compartint una mateixa línia educativa, a més de recursos i materials. Poc a poc construïm comunitat.
- Personal docent o professionals de la psciologia dels respectius centres educatius amb els quals treballem.
- Famílies, AFA’s o simpatitzants que donen material, demanen activitats, donen suport al projecte o assisteixen a les reunions de famílies.
- Serveis municipals especialitzats en l’àmbit de l’educació o d’interculturalitat.