Seguim amb els tast de criquet durant tot el curs!

El projecte Criquet Jove ofereix, durant tot el curs, una sèrie de tast para centres educatius, tant de primària com de secundària que tinguin l’interés en provar el criquet sala amb els seus alumnes.

Despleguem una oferta en tota la ciutat amb material i monitors que s’adapta a les necessitats i disponibilitats dels centres, normalment en contacte amb els professors/es d’educació física. Els tast són l’eina més eficient per introduir el criquet més enllà de les comunitats que el practiquen, i en una activitat amb un grups divers es pot crear un espai de relació intercultural molt interessant als centres!

Si vols provar el criquet al teu centre educatiu o al teu barri, contacta’ns a: criquetbcn@elconsell.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: