El projecte de Criquet Jove Bcn lidera les votacions de la campanya municipal de Pressupostos Particicipatius

Les darreres setmanes es va obrir el període per donar suport als diferents projectes presentats en la inicitiva Decicim.barcelona.

Sota el nom “Reforma del camp esportiu Julià de Capmany per la pràctica esportiva d’esports minoritaris”, el projecte presentant per Criquet Jove Bcn ha aconseguit posicionar-se en primera posició entre els 822 projectes presentats, i primer del Districte Sants-Montjüic.

Gràcies a l’esforç de les entitats coordinadores del projecte ( CEAI i FEEB), als i les participants dels equips dels projecte i al gran suport de la Federació Catalana de Criquet, s’ha obtingut aquests resultats tant esperançadors.

Els 2441 donden l’energia necessària per seguir endavant amb aquesta inicitiva, amb l’esperança d’aconseguir un espai en condicions per la pràctica esportiva del criquet; esport identitari de moltes comunitats a la ciutat de Barcelona.

Decicim.barcelona (Ajuntament de Barcelona)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: