Final Torneig Criquet Sala Femení

El diumenge , dia 15 de maig, arriba la final del torneig de Criquet Sala Femení. Després de les dos trobades anteirors, es disputarà la final al pavelló de les 3 Xemeneis ( Poble-Sec) on els equips de SDJ Besòs, Casal dels Infants Raval i Ins Consell de Cent jugaran per fer-se amb la victoria.

Tots tres equips han estat entrenant durant tot l’any amb molta participació, esforç i compromís. Dit això, aquest torneig final suposa el fi d’una molt bona temporada que esperem que es torni a repetir els curs vinent.

Convidem a tots i a totes a formar-hi part i assistir com a públic dels tres partits que es jugaran.

Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: