Arranca el segon trimestre

Ens trobem amb les portes obertes al segon trimestre amb dotze activitats en marxa . La demanda per part de les joves i infants va ser molt alta al primer trimestre, per aquest motiu, es va donar continuïtat a set activitats ja consolidades en els cursos passats cursos i es van engegar cinc més. Els entrenaments es realitzen en cinc disctrictes de la ciutat, fent present el criquet en una bona part del territori de la ciutat de Barcelona.

El criquet està cada vegada més present a la ciutat i Criquet Jove Bcn continua promocionant la pràctica esportiva d’aquest esport i treballant sota una lògica intercultural. Per tal de seguir dinamitzant la temporada, es disputarà la quinta Lliga Femenina de Criquet Sala i es reprendrà la Lliga Masculina.

En les pròximes setmanes us anirem informant de les novetats i esdeveniments que vagin sorgint . Seguim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: