Primera trobada de criquet femení de Barcelona

El passat dimarts dia 6 de Març es va dur a terme la primera trobada d’equips de Criquet Femení de Barcelona a l’IES Consell de Cent de Poble Sec, organitzat pel projecte Criquet Jove a BCN amb motiu de la setmana del 8 de març i com a punt de sortida de la Lliga Femenina de Criquet.

Unes trenta adolescents provinents de diferents barris es van acostar a l’IES Consell de Cent al Poble Sec a les 17 h per gaudir d’una trobada amb les seves companyes jugadores de criquet d’altres barris. L’esdeveniment ha tingut una gran participació, amb l’assistència de noies dels quatre equips femenins de criquet de tot arreu de la ciutat: Trinitat Vella, Raval, Besòs i el mateix Poble Sec.

L’objectiu de la jornada: promoure la trobada de les jugadores abans del començament de la Liga Femenina de Criquet que es celebrarà el proper més d’Abril. Durant la jornada es van fer dinàmiques de coneixença, activitats relacionades amb el criquet i jocs amb l’objectiu de que les noies es coneguessin i guadissin d’una tarda juntes fora de un ambient competitiu per coneixer-se abans de la Lliga.

Al final de l’acte es va llegir un manifest pel Dia Internacional de la Dona ja que la jornada es va dur a terme aprofitant la mateixa setmana del 8 de Març per celebrar i reivindicar l’esport femení. El manifest va posar ènfasi en el llarg recorregut dels feminismes antiracistes, com el feminisme àrab, musulmà o negre, ja que en aquest cas el projecte compta amb una rica diversitat d’origen de les integrants, moltes de les quals tenen família o són nascudes a l’estranger: especialment a l’Asia com potser Pakistan, Índia, Bangladesh o també al Marroc, a més d’altres països.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: