Comença la Lliga Femenina de Criquet Sala 2019

El passat divendres 1 de Març es va iniciar la segona edició de la Lliga Femenina de Criquet Sala Escolar de Barcelona!

Aquesta competició anual continua liderant el criquet femení a l’estat espanyol. Es juga entre els quatre equips femenins juvenils que integren el projecte Criquet Jove a Bcn, amb joves de diferents centres educatius i projectes de la ciutat.

Més de seixanta noies entre els barris de Raval, Poble Sec, Besòs i Trinitat Vella participen en aquesta Lliga que va començar a l’any 2018 a la ciutat i que ara ja és tot un símbol de la força de l’esport femení a la ciutat comtal.

La modalitat de Criquet Sala, diferent del Criquet 11, va ser dissenyada per les tècniques del projecte Criquet Jove i de la Fundació d’El Consell en un intent d’adaptar la necessitat de jugar al criquet a la realitat de les infraestructures disponibles de la ciutat. En aquest sentit, es va agafar com a referència la normativa internacional de Criquet Indoor.

Aquest any, portem moltes novetats! Material nou portat des del mateix Pakistán, noves equipacions, i una normativa novament consensuada amb les jugadores, monitores, tutores de joc i membres del projecte. Així mateix, aquesta vegada la Lliga es celebrarà entre el dia 1 i el 23 de Març, amb un “play off” al més pur estil criquet que continuarà al mes d’Abril i una final. Esteu atentes a les properes notícies!

Així com l’any passat l’equip del Poble Sec-Consell de Cent va guanyar la Lliga, aquest curs el resultat és incert!

Si vols seguir i assistir a les competicions, escriu a criquetbcn@elconsell.cat

No et perdis els resultats, que els seguirem a la CEEB:
https://ceeb.cat/classificacions-criquet-sala-fase-2/

I recordem que res d’això no seria possible sense la col·laboració d’entitats com SURT, Casal dels Infants, Sala Jove de Trinitat Vella i l’Ajuntament de Barcelona.

Gràcies a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: