Guanyadores

Amb la Lliga Femenina de Criquet Sala 2019 hem guanyat totes. En aspiracions, en emoció, en aprenentatge, en treball en grup i en experiència.

Però més enllà, les autèntiques guanyadores han sigut les jugadores i participants de la Lliga. Els quatre equips que han fet possible que aquesta Lliga es pogués dur a terme amb tot el compromís i il·lusió que han demostrat al ‘pitch’.

Aquest passat dissabte 4 de Maig vam arribar a la final entre els dos equips finalistes, Trinitat Vella i el Raval. El partit va començar amb molts nervis, mentre les jugadores agafaven posicions a la pista davant la resta de les seves companyes dels equips del Besòs i Poble Sec que havien vingut a veure-les, com també davant autoritats municipals de l’ajuntament com la Comissionada d’Immigració i Interculturalitat de l’Ajuntament Lola López o inclús el Cònsol de Pakistan que es va apropar amb la seva família a gaudir del partit.

Al final d’un partit intens i destacat per anar molt igualat, el Raval es va imposar amb un joc més àgil en la segona entrada, fent moltes atrapades al vol (“catch”, en anglés) de la pilota en camp. Aquesta estratègia li va donar la victòria per l’ajustada diferència de dos punts.

A l’acabar el partit, la Comissionada d’Interculturalitat Lola López i el cònsol pakistanès, envoltats per les coordinadores i equip de la Fundació d’El Consell i el CEAi, van ser els encarregats de donar les medalles a totes les participants i equips de la Lliga, emfatitzant la importància de formar-ne part i d’haver fet possible aquest esdeveniment únic i pioner en tot l’estat.

A més a més, Trinitat Vella va guanyar la Copa de finalista i per descomptat el Raval es va emportar el trofeu de la victòria.

fotos: Anna Surinyach / RW i Mery

Amb aquest esdeveniment tanquem la segona Lliga Femenina celebrada per Criquet Jove Bcn en dos anys, però la nostra activitat no s’acaba aquí.

Ara comença el Ramadà i amb aquesta celebració baixem el ritme però no ens aturem. Aviat participarem en la Festa Convivim i organitzarem més partits i trobades de criquet al Juny!

Us veiem aviat! Ramadan Mubarak a totes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: