Comença el curs amb Criquet Jove Bcn!

A partir d’aquesta segona setmana d’Octubre donem inici en la major part de centres a les activitats esportives de Criquet Jove a Bcn! Venim amb les piles carregades i un munt d’activitats proposades! Cursos per a noves monitores i monitors, Lliga femenina, competicions amistoses, tallers i molt més!

Seguim repartits per tota la ciutat entre equips masculins i femenins, amb la voluntat de continuar impulsant el criquet als barris. Per a això, aquest any desplegarem tast i tallers de criquet a escoles i instituts de la ciutat, portant aquest esport als més joves i fent que tothom pugui conèixer i experimentar un dia de criquet!

Si voleu iniciar una activitat de criquet o fer un tast/prova oberta al vostre barri, no dubteu a contactar a criquetbcn@elconsell.cat

Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: