Tornen les activitats de criquet!

Des de Criquet Jove a Barcelona, comença un nou curs 2021/22 amb molta força i il·lusió.

Aquest darrer curs va ser tot un repte pel projecte i per les seves participants . Degut a les restriccions per la crisi sanitària, les activitats es van veure afectades en molts moments, i la manca d’espais on poder practicar l’esport va ser un dels majors obstacles. Tot i això gràcies a l’esforç i compromís de les persones vinculades al projecte, Criquet Jove va seguir endavant. Vam acabar el curs aconseguint grans èxits, com la victoria del projecte impulsat per les jugadores de Criquet 11 a la campanya de pressupostos Participatius, fert que va desencadenar una forta difusió i visibilitat en medis de comunicació.

Aquest curs comencem de nou amb activitats ja finalitzades i amb altres de noves, treballant sempre per aconseguir  l’objectiu principal del projecte, reconèixer el criquet com un esport més de la ciutat.

Si vols formar part d’alguna de les nostres activitats consulta els nostres cartells i contacta amb nosaltres. T’esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: