Acomiadem el primer trimestre

El primer trimestre de les activitats de Criquet Jove Barcelona arriba a la fi. Acomiadem aquests primers tres mesos recollint molt bones xifres i resultats. Actualment 120 nens, nenes i joves participen en les 9 activitats de criquet que es realitzen en diferents punts de la ciutat de Barcelona.

Aquest trimestre s’han realitzant entrenaments, partits amistosos i una Lliga Sub 14, on han participat dos dels equips del projecte.

El segon trimestre es presenta com un escenari de noves oportunitats en la pràctica esportiva del criquet. Les xifres i els bons resultats d’assistència i implicació demostren que continúa existint una demanda de la pràctica del criquet a la ciutat, i Criquet Jove Barcelona, seguirà treballant per aconseguir una ciutat inclusiva amb els esports identitaris del ciutadanes i ciutadans de Barcelona.

Bones festes i ens veiem a la tornada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: