Partit amistós Criquet 11 masculí

Aquest dissabte, 2 d’abril a les 14:30h, es jugarà un partit amistós entre els equips de Sant Martí Cricket Club i Bdn Cricket Club, ambdós participants de projecte Criquet Jove a Bcn. El partit tindrà lloc al Camp de Baró de Viver, espai on entrena un dels equips.

Els jugadors entrenen setmanalment per gaudir de la pràctica esportiva del criquet i preparar-se per competir en la Lliga de la Federació Catalana de Criquet. Per aquest motiu, els amistosos son l’espai perfecte per escalfar motors i compartir experiències amb altres participants del projecte.

Com sempre, et convidem a veure aquesta trobada i desitgem molta sort als dos equips!

BDN CricketClub
Sant Martí Cricket Club

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: