Torneig Criquet Sala Femení

El pròxim diumenge, dia 27 de febrer, es jugarà un partit triangular entre els tres equips femenins de criquet sala que hi participen al projecte. L’equip de l’Institut Consell de Cent, de Casal dels Infants (Raval) i de SDJ Besòs Maresme jugaran un partit triangular de 10h a 13h del matí a la pista de l’Institut Consell de Cent.

La situació pandèmica ha fet esperar als equips femenins de criquet sala quasi dos anys per poder competir amb altres participants del projecte. Per aquest motiu, des de Criquet Jove a BCN ens fa tanta il.lusió anunciar aquest esdeveniment. Les jugadores entrenen setmanalment per poder posar en pràctica tot el que han après al terreny de lloc. A més a més, aquest partit esdevé un punt de trobada amb altres participants amb les comparteixen inquietuds similars vers l’esport que practiquen.

El torneig tindrà continuïtat en els pròxim mesos. Us avisarem de noves dates i us convidem a a participar-hi com a públic!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: